• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

USB-sticks aluminium/metaal


USB-sticks van aluminium 

Bent u op zoek naar een sterke USB-sticks met een moderne look and feel, dan heeft u met de aluminium uitvoering een mooi relatiegeschenk in handen. Wij hebben diverse soorten in ons assortiment. Zowel de veel verkochte twister, kleine modellen als de USB-stick in de vorm van een sleutel. 

Hoogwaardige kwaliteit

Het voordeel van aluminium is dat ze prima tegen een stootje kunnen. Deze USB-sticks zijn geschikt om aan een sleutelhanger te bevestigen.  Hang deze USB-stick aan uw sleutelbos, zodat u altijd een USB-stick bij de hand heeft. Bekijk de verschillende modellen sleutelhangers.

Bedrukking in PMS-kleur

Kiest u voor een metalen USB-stick in combinatie met kunststof, dan kan deze in uw eigen PMS-kleur worden geproduceerd, zodat het helemaal past bij uw huisstijl. Het aluminium zelf kan ook in kleur worden uitgevoerd. U kunt de aluminium metalen USB-sticks voorzien van een lasergravering of een (all over) full colour bedrukking.

Offerte

Snel een offerte ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier op deze website. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een offerte tegemoet zien. Wilt u meer informatie over onze USB-sticks? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270.<>/p

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.
Wij leveren niet aan particulieren.