• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

USB-sticks exclusief

USB Stylus


Artikelnummer: 99-3777

prijs per stuk vanaf:
€ 2,11incl. opdruk offerte aanvragen offerte aanvragen


Exclusieve USB-sticks met bedrukking

In ons assortiment exclusief treft u USB-sticks aan die absoluut niet standaard zijn. Het zijn USB-sticks die afwijkend zijn ten opzichte van de standaard uitvoering. 

Een uitvoering die chique oogt en goed zou kunnen passen bij uw doelgroep is de USB-stick in leren uitvoering. Maak deze variant nog mooier door een embossing met uw logo. Kijk bij USB leer voor nog meer USB-sticks in leren uitvoering.

Bedrukking of gravering

Wilt u meer ruimte voor bedrukking van uw reclameboodschap of bedrijfsimago, dan is de USB Military een goede optie. Aan deze USB-stick is een dog tag bevestigd die volledig naar wens kan worden bedrukt. Kiest u voor een USB-stick in een aluminium uitvoering, dan raden wij u aan om uw logo te graveren in plaats van te bedrukken. Het voordeel van een gravering is dat u er zeker van bent dat bij veelvuldig gebruik uw logo zichtbaar blijft.  

Vrijblijvend advies

Neem gerust contact met ons op om u verder te laten adviseren. Wij denken graag met u mee in de keuze voor een USB-stick dat volledig voldoet aan uw wensen en budget.

Offerte

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier op deze website. Tijdens werkdagen kunt u binnen 24 uur de offerte tegemoet zien. Voor verdere vragen staan kunt u ons bereiken op +31 318 559 270.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.