• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

USB-sticks in leren uitvoering

Een combinatie van leer en metaal geeft een stijlvolle uitstraling aan deze leren USB-sticks. Door middel van bedrukking of gravering  kan uw logo erop worden geplaatst.

Hoge attentiewaarde

Een bedrukte USB-stick blijft een zeer effectief  reclameartikel. Het is niet meer weg te denken in onze samenleving, de USB-stick wordt veel gebruikt. Met een USB-stick met uw logo komt uw naam regelmatig onder de aandacht bij uw doelgroep. Een chique leren relatiegeschenk is de USB-stick Cuba.  

Snel geleverd

Wij kunnen USB-sticks al leveren vanaf 50 stuks vanuit onze fabriek in China. De levertijd is ongeveer 2 à 3 weken. Heeft u snel USB-sticks nodig? Bestel een USB-stick uit voorraad en profiteer van een snelle levering van 5 dagen.

Offerte

Vraag middels het offerteformulier een offerte aan voor de gewenste USB-stick en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte. Profiteer bij USBcompany van de laagste prijsgarantie. Wij bieden al onze producten aan tegen het laagste tarief van Nederland.

Wij leveren niet aan particulieren.

Meer informatie bel dan +31 318 559 270. Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.