• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

USB-sticks top 10

De modellen uit onze USB Top 10 zijn de USB-sticks die afgelopen het meest door onze klanten zijn gekocht. Het model USB-stick Twister is absoluut het meest populaire product. Dit functionele relatiegeschenk is verkrijgbaar in elke gewenste PMS-kleur en is ook in het hout of transparant te krijgen. 

Snelle levering, lage prijs

Wij leveren al vanaf 50 stuks vanuit onze fabriek in China. Wij bieden de laagste prijsgarantie. De prijzen die USB company afgeeft zijn conform de meest actuele prijzen. Heeft u snel bedrukte USB-sticks nodig? Uit voorraad kunnen wij USB-sticks binnen 3 dagen leveren.

Ecologisch verantwoorde USB-stick

Bent u op zoek naar een ecologisch verantwoorde USB-stick waarmee u uw klanten kunt overtuigen dat u als bedrijf betrokken bent bij de toekomst en het milieu? Dan zijn de eco friendly usb sticks het ideale relatiegeschenk voor u.
De eco friendly usb sticks zijn gemaakt van FSC hout.  

Maak het geschenk compleet met de 100 % ecologische verpakking, zie accessoires.

Offerte

Via het offerteformulier op onze website kunt u een vrijblijvende offerete aanvragen. Tijdens werkdagen streven wij ernaar om u binnen 24 uur een passende offerte te mailen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270. Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.