• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

FAQ

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen:

Hoe lever ik mijn logo aan? 
Wat is full colour? 
Waarop gelden de prijzen uit de actuele prijslijst?
Wat zijn instelkosten? 
Wat is de levertijd? 
Hoe vindt verzending plaats? 
Wat zijn de verzendkosten? 
Wat zijn kleine orderkosten? 
Kan ik een sample of monster bestellen?
Kan ik data op de sticks zetten?

Hoe lever ik mijn logo aan?

Graag ontvangen wij uw logo in een vectorbestand (EPS, AI (Adobe Illustrator) of .PDF bestand). Een vectorbestand is nodig om uw logo scherp te kunnen afdrukken. Is uw logo in full colour opgemaakt, dan is een jpg, tiff of psd bestand met een resolutie van minimaal 300 dpi op het werkelijke drukformaat ook geschikt. Beschikt u niet over de genoemde bestanden beschikken, neem dan gerust contact op met onze verkoopspecialisten of ontwerpstudio. Meestal kunnen wij geheel kosteloos voor u het logo in het juiste formaat zetten. 

Wat is full colour?

Bij full colour worden 4 basiskleuren gebruikt (CMYK), deze druktechniek wordt gebruikt bij afbeeldingen in kleur. 

Waarop gelden de prijzen uit de actuele prijslijst?

Dit geldt op de standaardmodellen geleverd uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Hiernaast gelden prijzen op aanvraag.

Wat zijn instelkosten?

De kosten die gemaakt worden bij het instellen van de drukmachines en de daarbij behorende drukplaten of zeefdrukramen. De vanafprijzen op de website zijn exclusief instelkosten.

Wat is de levertijd?

Na ontvangst van de goedkeuring op de digitale proef is -afhankelijk van het product- de levertijd 1 tot 2 weken. Bij spoedorders kunt u dit in overleg met onze verkoopspecialisten exact plannen. Wij hebben een deel van onze USB-sticks op voorraad in Nederland die wij binnen 5 dagen kunnen leveren.

Hoe vindt verzending plaats?

De levering vindt plaats op het opgegeven bezorgadres. Leveringen vinden bij voorkeur plaats op een adres waar iemand tijdens kantooruren aanwezig is. Daarnaast kunnen wij bij spoedorders of afwijkende afspraken bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Wij zijn niet afhankelijk van de gebruikelijke routes van transporteurs.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij leveren orders boven de € 500,00 euro gratis op één adres in Nederland of België.

Wat zijn kleine orderkosten?

Bij orders met een orderwaarde van minder dan € 500,- excl. BTW brengen wij € 15,00  handlingskosten in rekening.

Kan ik een sample of monster bestellen?

Het is mogelijk om een sample of monster te bestellen. De kosten hiervoor zijn de prijs van het product, verzend- en handlingskosten. Bij het afsluiten van de order verrekenen wij de kosten van het sample of monster. Daarnaast is het mogelijk bij grote orders met een eigen ontwerp een real sample of monster aan te vragen. De kosten hiervoor zullen wij in onderling overleg met u vaststellen.

Kan ik data op de sticks zetten? 

Wij kunnen voor u data op de sticks zetten. De kosten hiervoor wordt in de offerte vermeld. Vaak is dit gratis afhankelijk van de grootte van het bestand.