• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 1,95

USB armband Style
Artikelnummer: 99-3501

USB armband met stijlvolle dunne band. Deze USB-stick armband oogt stijlvol door zijn smalle siliconen band. Wij wijzen u er wel op dat de mogelijkheid voor bedrukking hierdoor beperkter is dan bij de normale USB armband. Met deze USB armband draagt u uw belangrijke gegevens altijd makkelijk en veilig bij u. Ideaal voor als u veel onderweg bent en vaak bezoeken brengt aan verschillende gelegenheden waar u veel informatie wilt delen of juist ontvangen. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren.

Formaat artikel 215 mm x 17 mm
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

USB-sticks kunststof 

Veel USB-sticks worden van gemaakt van kunststof. Kunststof is een stevig materiaal en is in meerdere vormen te fabriceren. 

Populair model

Eén van de meeste verkochte USB-sticks van kunststof is de UBS-stick Twister. Deze  populaire USB-stick heeft geen dop maar beschikt over een handige draaisluiting.  De Twister is verkrijgbaar in elke gewenste (PMS) kleur, maar is ook leverbaar in hout en transparant. 

Verpakking

Geeft u de USB-stick cadeau? Laat het verpakken in een mooie geschenkverpakking. Veel USB-sticks beschikken over een geïntegreerd oog of een metalen ring om eenvoudig aan een sleutelhanger of een lanyard te bevestigen.

Offerte

Gebruik het offerteformulier op deze website en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een passende offerte.

Wilt u meer informatie over onze producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270. Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België. Wij leveren niet aan particulieren.