• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,44

USB bieropener
Artikelnummer: 99-1898

USB-stick opener de perfecte combinatie van 2 relatiegeschenken in 1! Wie wil deze unieke vorm van USB-stick niet? Naast het feit dat deze USB opener erg compact en uniek is, zijn we er ook in geslaagd hem zo stevig te maken, zodat hij werkelijk als opener gebruikt kan worden. Ook hierbij is bedrukking mogelijk, maar wij adviseren gravering. Hiermee komt uw logo het mooiste uit. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren of gravering.

Formaat artikel 59 x 24 x 9 mm
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk en gravering
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Exclusieve USB-sticks met bedrukking

In ons assortiment exclusief treft u USB-sticks aan die absoluut niet standaard zijn. Het zijn USB-sticks die afwijkend zijn ten opzichte van de standaard uitvoering. 

Een uitvoering die chique oogt en goed zou kunnen passen bij uw doelgroep is de USB-stick in leren uitvoering. Maak deze variant nog mooier door een embossing met uw logo. Kijk bij USB leer voor nog meer USB-sticks in leren uitvoering.

Bedrukking of gravering

Wilt u meer ruimte voor bedrukking van uw reclameboodschap of bedrijfsimago, dan is de USB Military een goede optie. Aan deze USB-stick is een dog tag bevestigd die volledig naar wens kan worden bedrukt. Kiest u voor een USB-stick in een aluminium uitvoering, dan raden wij u aan om uw logo te graveren in plaats van te bedrukken. Het voordeel van een gravering is dat u er zeker van bent dat bij veelvuldig gebruik uw logo zichtbaar blijft.  

Vrijblijvend advies

Neem gerust contact met ons op om u verder te laten adviseren. Wij denken graag met u mee in de keuze voor een USB-stick dat volledig voldoet aan uw wensen en budget.

Offerte

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier op deze website. Tijdens werkdagen kunt u binnen 24 uur de offerte tegemoet zien. Voor verdere vragen staan kunt u ons bereiken op +31 318 559 270.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.