• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 1,79

USB creditcard
Artikelnummer: 99-A004

Deze USB-stick is zo dun als een creditcard en hierdoor makkelijk op te bergen in uw portemonnee. Daarnaast is hij ontzettend handig in gebruik en aan beide kanten full colour te bedrukken. Door zijn grote drukgebied is uw logo erg duidelijk aanwezig. Ook hoogwaardige foto's komen mooi over op deze creditcard. Al deze kenmerken maakt deze USB creditcard een van de meest aangevraagde USB-sticks en is zeer geschikt als visitekaartje voor uw bedrijf. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren.

Formaat artikel 83 x 52 x 2 mm
Max. drukkleuren Full colour
Drukmethode Opdruk
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

USB-sticks kunststof 

Veel USB-sticks worden van gemaakt van kunststof. Kunststof is een stevig materiaal en is in meerdere vormen te fabriceren. 

Populair model

Eén van de meeste verkochte USB-sticks van kunststof is de UBS-stick Twister. Deze  populaire USB-stick heeft geen dop maar beschikt over een handige draaisluiting.  De Twister is verkrijgbaar in elke gewenste (PMS) kleur, maar is ook leverbaar in hout en transparant. 

Verpakking

Geeft u de USB-stick cadeau? Laat het verpakken in een mooie geschenkverpakking. Veel USB-sticks beschikken over een geïntegreerd oog of een metalen ring om eenvoudig aan een sleutelhanger of een lanyard te bevestigen.

Offerte

Gebruik het offerteformulier op deze website en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een passende offerte.

Wilt u meer informatie over onze producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270. Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België. Wij leveren niet aan particulieren.