• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,32

USB Slapwrap armband
Artikelnummer: 99-3504

De nieuwste trend op het gebied van de USB armband. U kent ze vast nog wel, die armbanden die om uw pols klapten. Ze worden ook wel de "slap wrap" armbanden genoemd. Deze rage is helemaal terug aan het komen en daarom bieden wij u vanaf nu de USB-stick slap wrap armband aan. Deze slap wrap armband is gemaakt van siliconen wat zorgt voor goed draagcomfort en klapt eenvoudig om uw pols. De armband kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst of bedrijfslogo en hierdoor inzetten als promotiemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren.

Formaat artikel 230 x 20 mm
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Armband met USB-stick

Uw bestanden altijd bij de hand, of beter gezegd: om uw arm. Een armband met USB-stick zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. U  heeft keuze uit polsbanden gemaakt van siliconen of een wat stijlvollere variant van leer.

Bedrukkingsmogelijkheden

De USB-sticks kunnen op verschillende manieren worden voorzien van een bedrukking. Per product zullen wij u altijd adviseren wat de beste optie is.

PMS-kleur

U kunt uw USB-sticks naadloos laten aansluiten bij uw huisstijl door het in uw eigen PMS-kleuren te laten produceren.

Offerte

Gebruik het offerteformulier op deze website voor het aanvragen van een offerte. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een passende offerte tegemoet zien. Wilt u meer advies over onze USB-producten? Bel met één van onze verkoopspecialisten op +31 318 555 270.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.
Wij leveren niet aan particulieren
.