• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,32

USB Slapwrap armband
Artikelnummer: 99-3504

De nieuwste trend op het gebied van de USB armband. U kent ze vast nog wel, die armbanden die om uw pols klapten. Ze worden ook wel de "slap wrap" armbanden genoemd. Deze rage is helemaal terug aan het komen en daarom bieden wij u vanaf nu de USB-stick slap wrap armband aan. Deze slap wrap armband is gemaakt van siliconen wat zorgt voor goed draagcomfort en klapt eenvoudig om uw pols. De armband kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst of bedrijfslogo en hierdoor inzetten als promotiemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren.

Formaat artikel 230 x 20 mm
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

USB-sticks kunststof 

Veel USB-sticks worden van gemaakt van kunststof. Kunststof is een stevig materiaal en is in meerdere vormen te fabriceren. 

Populair model

Eén van de meeste verkochte USB-sticks van kunststof is de UBS-stick Twister. Deze  populaire USB-stick heeft geen dop maar beschikt over een handige draaisluiting.  De Twister is verkrijgbaar in elke gewenste (PMS) kleur, maar is ook leverbaar in hout en transparant. 

Verpakking

Geeft u de USB-stick cadeau? Laat het verpakken in een mooie geschenkverpakking. Veel USB-sticks beschikken over een geïntegreerd oog of een metalen ring om eenvoudig aan een sleutelhanger of een lanyard te bevestigen.

Offerte

Gebruik het offerteformulier op deze website en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een passende offerte.

Wilt u meer informatie over onze producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270. Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België. Wij leveren niet aan particulieren.