• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,53

USB-stick Goud
Artikelnummer: 99-3961

Bent u op zoek naar een opvallend en origineel promotieartikel? Een relatiegeschenk waar door uw klanten nog lang over gesproken wordt? Kies dan voor deze gouden USB-stick. Een USB-stick is niets nieuws meer, maar nog wel een zeer gewild artikel. Daarom is het erg leuk om voor deze originele vorm te kiezen. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren.

Formaat artikel 52 x 24 x 10 mm
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk en gravering
Drukpositie Bekijken
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Exclusieve USB-sticks met bedrukking

In ons assortiment exclusief treft u USB-sticks aan die absoluut niet standaard zijn. Het zijn USB-sticks die afwijkend zijn ten opzichte van de standaard uitvoering. 

Een uitvoering die chique oogt en goed zou kunnen passen bij uw doelgroep is de USB-stick in leren uitvoering. Maak deze variant nog mooier door een embossing met uw logo. Kijk bij USB leer voor nog meer USB-sticks in leren uitvoering.

Bedrukking of gravering

Wilt u meer ruimte voor bedrukking van uw reclameboodschap of bedrijfsimago, dan is de USB Military een goede optie. Aan deze USB-stick is een dog tag bevestigd die volledig naar wens kan worden bedrukt. Kiest u voor een USB-stick in een aluminium uitvoering, dan raden wij u aan om uw logo te graveren in plaats van te bedrukken. Het voordeel van een gravering is dat u er zeker van bent dat bij veelvuldig gebruik uw logo zichtbaar blijft.  

Vrijblijvend advies

Neem gerust contact met ons op om u verder te laten adviseren. Wij denken graag met u mee in de keuze voor een USB-stick dat volledig voldoet aan uw wensen en budget.

Offerte

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier op deze website. Tijdens werkdagen kunt u binnen 24 uur de offerte tegemoet zien. Voor verdere vragen staan kunt u ons bereiken op +31 318 559 270.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.