• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,10

USB-stick Liverpool
Artikelnummer: 99-4668

Meest verkochte USB-stick nu ook met een ronde afwerking op het einde van de stick en daar overheen de beschermende metalen cover. Draai de cover en sluit hem aan op de USB poort. Groot voordeel van dit model is dat u nooit meer last heeft van het verliezen van de dop. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren en of gravering.

Formaat artikel 50 x 22 x 7 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Exclusieve USB-sticks met bedrukking

In ons assortiment exclusief treft u USB-sticks aan die absoluut niet standaard zijn. Het zijn USB-sticks die afwijkend zijn ten opzichte van de standaard uitvoering. 

Een uitvoering die chique oogt en goed zou kunnen passen bij uw doelgroep is de USB-stick in leren uitvoering. Maak deze variant nog mooier door een embossing met uw logo. Kijk bij USB leer voor nog meer USB-sticks in leren uitvoering.

Bedrukking of gravering

Wilt u meer ruimte voor bedrukking van uw reclameboodschap of bedrijfsimago, dan is de USB Military een goede optie. Aan deze USB-stick is een dog tag bevestigd die volledig naar wens kan worden bedrukt. Kiest u voor een USB-stick in een aluminium uitvoering, dan raden wij u aan om uw logo te graveren in plaats van te bedrukken. Het voordeel van een gravering is dat u er zeker van bent dat bij veelvuldig gebruik uw logo zichtbaar blijft.  

Vrijblijvend advies

Neem gerust contact met ons op om u verder te laten adviseren. Wij denken graag met u mee in de keuze voor een USB-stick dat volledig voldoet aan uw wensen en budget.

Offerte

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier op deze website. Tijdens werkdagen kunt u binnen 24 uur de offerte tegemoet zien. Voor verdere vragen staan kunt u ons bereiken op +31 318 559 270.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.