• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,11

USB-stick Monaco
Artikelnummer: 99-PCU035

Een USB-stick in de vorm van een sleutel. Wellicht dat deze sleutel nieuwe deuren kan openen in uw campagne. Deze sleutel is gemaakt van metaal. Personaliseer deze sleutel met uw logo door middel van tampondruk of gravering. Het oog is groot genoeg om te kunnen bevestigen aan uw sleutelbos.

Formaat artikel 40 x 20 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode Opdruk en gravering
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

USB-sticks sleutel

Aan elke sleutelbos is wel plaats voor een extra sleutel. Met deze USB-sticks sleutel heeft u altijd toegang tot uw bestanden. De USB-stick sleutel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kan prima tegen een stootje.  Een veelgebruikt model is de USB-stick sleutel vierkant.

Bedrukking

Bedruk deze USB-stick met uw logo of persoonlijke tekst. Wij raden bij aluminium aan om uw logo te laten graveren. Zo bent u er zeker van dat bij veelvuldig gebruik uw naam zichtbaar blijft. Een bedrukking in de kleuren van uw huisstijl kan ook. 

Neem contact met op met onze verkoopspecialisten om alle mogelijkheden te bespreken.

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, u kunt hiervoor het offerteformulier op deze website gebruiken. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een passende offerte tegemoet zien. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Bel met één van onze verkoopspecialisten, zij helpen u graag verder.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.
Wij leveren niet aan particulieren.