• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,12

USB-stick Trio
Artikelnummer: 99-3801

USB-stick Sleutel van metaal met driehoekige kop. Deze USB-stick is perfect om het succes van uw volgende promotiecampagne te ontgrendelen! Met deze sleutelvormige USB-stick laat u zeker een goede indruk achter. Het formaat van deze USB sleutel komt overeen met een echte sleutel en past perfect aan uw sleutelbos. Deze USB-stick sleutel is van metaal en zowel bedrukking als gravering is hier mogelijk. Grote voordeel van gravering is dat uw logo niet slijt en de uitstraling is luxer. Inclusief gratis bedrukking in 1 of 2 kleuren of gravering.

Formaat artikel 55 x 22 mm
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk en gravering
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

USB-sticks sleutel

Aan elke sleutelbos is wel plaats voor een extra sleutel. Met deze USB-sticks sleutel heeft u altijd toegang tot uw bestanden. De USB-stick sleutel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kan prima tegen een stootje.  Een veelgebruikt model is de USB-stick sleutel vierkant.

Bedrukking

Bedruk deze USB-stick met uw logo of persoonlijke tekst. Wij raden bij aluminium aan om uw logo te laten graveren. Zo bent u er zeker van dat bij veelvuldig gebruik uw naam zichtbaar blijft. Een bedrukking in de kleuren van uw huisstijl kan ook. 

Neem contact met op met onze verkoopspecialisten om alle mogelijkheden te bespreken.

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, u kunt hiervoor het offerteformulier op deze website gebruiken. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een passende offerte tegemoet zien. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Bel met één van onze verkoopspecialisten, zij helpen u graag verder.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.
Wij leveren niet aan particulieren.