• Levering binnen 3 dagen
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

prijs vanaf € 2,63

USB-sticks Custom made
Artikelnummer: 99-3750

Bent u op zoek naar een USB-stick in uw eigen vorm dan is dit ook bij ons mogelijk. De kast van de USB-sticks is van rubberachtig materiaal, deze kunnen we een bedrukking mee geven tot 5 kleuren . Stuurt u uw foto in van het product waar u een USB-stick van wilt laten maken en onze ontwerpstudio stuurt u een voorstel.

Productvideo

Formaat artikel niet van toepassing
Max. drukkleuren 1 tot 6
Drukmethode Opdruk
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

USB-sticks custom made

Maak een uniek exemplaar van USB-sticks. Dit kan in de vorm van uw logo, beeldmerk of product. In principe is bij onze fabriek in China alles mogelijk. 

Gratis proefdruk

Heeft u een leuk idee? Lever een foto  of een idee bij ons aan, dan maken wij een gratis proefdruk voor u. 

Bedrukking

Custom made USB-sticks worden gemaakt van soft PVC (rubberachtig materiaal) en kunnen worden uitgevoerd in alle gewenste kleuren. Uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst kan op deze USB-stick worden bedrukt. We produceren voor u een bedrukte usb-stick geheel naar eigen invulling.

Custom made verpakking 

Maak van deze custom made USB-stick een mooi geschenk met een custom made verpakking. De verpakking kan volledig naar uw wens worden gemaakt en bedrukt. Neem contact met onze verkoopspecialisten op om de mogelijkheden te bespreken. 

Offerte

Snel een offerte ontvangen voor custom made USB-sticks? Gebruik het offerteformulier op deze website en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wilt u meer informatie over onze producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270. 

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België.

Wij leveren niet aan particulieren.